Трансмомичето, което всички вече масово наричат Емили с тротинетката, е

...
Трансмомичето, което всички вече масово наричат Емили с тротинетката, е
Коментари Харесай

Пътното недоразумение Емили с тротинетката: Блъснаха ме нарочно!

Трансмомичето, което всички към този момент всеобщо назовават Емили с тротинетката, е уверена, че бусът, който я блъсна преди дни в столицата, го е направил преднамерено. От завист или просто, с цел да си направи страховита подигравка, не било ясно, само че било преднамерено.

Както знаем, водачът на буса е избягал, а Емили и половинката й Тихомир-Мелиса настояват, че е била отнесена от колата, до момента в който карала тротинетката си по обозначената за колела алея. От удара Емили изпаднала в безсъзнание, което не беше упоменато през вчерашния ден, а получила и разтърсване на мозъка.

Знаем, че тя е откарана в Пирогов, откъдето обаче прецизираха, че е единствено с охлузвания. " И какво в този момент?! Уж съм карала на автомагистралите с непозволена за тротинетка скорост, а ме удариха посред центъра на столицата, освен това на велоалея. Че аз по автомагистралата такива пострадвания не съм имала ", пищи Емили.

Припомняме, че тя беше снимана да фучи по аутобана с рекордните за тротинетката си над 100 километра в час. Въпреки възмущението на жителите и предизвестията, че и санкциите от КАТ, Емилито продължи да упорства, че държанието й било напълно в реда на нещата.

" Фуча си, какво толкоз?! Оставете ме да си пребивавам, както желая ", хилеше се преди време тя.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР