Transmission е мултиплатформен BitTorrent клиент. Интерфейсът и боравенето с програмата

...
Transmission е мултиплатформен BitTorrent клиент. Интерфейсът и боравенето с програмата
Коментари Харесай

Transmission 4.0.0 Beta 2 / 3.00 Final

Transmission е мултиплатформен BitTorrent клиент. Интерфейсът и боравенето с програмата са оптимално опростени, като приложението се характеризира с висока степен на надеждност и функционалност и невисок разход на запаси.

Програмата има минималистичен интерфейс, който ви разрешава да започнете да изтегляте торенти след няколко секунди след пускане на приложението. В допълнение, можете да изтеглите всички файлове, които желаете, по едно и също време, постоянно и когато връзката ви може да го поддържа, несъмнено.

Едно от най-големите му преимущества е, че Transmission идва с образно прелъстителен и елементарен за потребление интерфейс. Това приложение с отворен код предлага персонализиране на настройките и необятен набор от функционалности, което го прави една от желаните варианти за торент.

Transmission е торент клиент с доста функционалности, предлагащ съвсем всяка функционалност, от която потребителят на торент ще се нуждае. Основните благоприятни условия включват поддръжка за криптиране, обмисляне на евакуиране, дистанционно управление и IP пречистване. За разлика от други клиенти, Transmission поддържа вградени системи като NAS, лични сървъри, HTPC и Raspberry Pi.

Този торент клиент предлага необятна гама от добавки, които могат да се употребяват за в допълнение възстановяване на неговия набор от функционалности. Поддръжката на плъгина Kodi отличава Transmission от останалите BitTorrent клиенти, а поддръжката на RSS излъчвания е преимущество и тук.

Transmission може да бъде стартиран под Mac OS X (с интерфейс Cocoa), под други Unix операционни системи (с интерфейс GTK+ и Qt), а също и под BeOS/ Zeta (с native интерфейс). Лиценз: Безплатен (GPL) .

Промени в

Изтегли: (13.8 MB)
Изтегли: (15.5 MB)
Изтегли: (3.17 MB)
Изтегли: (5.43 MB)

Изтегли: (16.2 MB)
Изтегли: (18.5 MB)
Изтегли: (9.64 MB)
Изтегли: (6.96 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР