Трансформацията на канадския актьор Елиът Пейдж от жена в мъж

...
Трансформацията на канадския актьор Елиът Пейдж от жена в мъж
Коментари Харесай

Елиът Пейдж показа новото си мъжко тяло

Трансформацията на канадския артист Елиът Пейдж от жена в мъж сигурно е едно от сензационните събития на годината. На 1-ви декември 2020 година Пейдж разкри пред почитателите си в Twitter и Instagram, че е транссексуален мъж и името му е Елиът.
" Наричайте ме с местоименията " той " или " те ". Името ми е Елиът. Щастлив съм, че пиша това ", написа тогава звездата от " Джуно ".
Актьорът показа, че в никакъв случай не се е чувствал добре в женското си тяло. Последваха и първите фотоси от трансформацията му. Сега Пейдж разгласява фотография от басейн, на която за първи път демонстрира голото си до кръста тяло и се хвали с първите си мъжки бански. 
За няколко часа фрагментът събра близо 3 млн. лайкове и голям брой мнения.

View this post on Instagram

Елиът става прочут с участията си във филмите „ Опасна непорочност “, „ Умни хора “, „ Разбий ги! “ и ролята си на Кити Прайд в „ Х-Мен: Последният конфликт “. Пейдж получава номинации за „ Златен глобус “, „ Оскар “ и „ БАФТА “ в категория „ най-хубава актриса “ за ролята си във кино лентата „ Джуно “ и номинация за премия „ Сатурн “ за ролята си във кино лентата „ Генезис “.
През 2008 година е номиниран от списание " Time " за листата на 100-те най-влиятелни хора, а през 2008 и 2009 година е в класацията на списание Еф Ейч Ем (FHM) за най-сексапилните дами в света, като заема надлежно 86-а и 93-та позиция в класацията.

View this post on Instagram

 Транссексуален стана зам.-здравен министър на Съединени американски щати Транссексуален стана зам.-здравен министър на Съединени американски щати
Американският Сенат удостовери Рейчъл Левин за помощник-министър на опазването на здравето и обществените услуги, съобщи БГНЕС. Според пресслуж...

На 14 февруари 2014 година Елиът Пейдж разкрива, че е лесбийка, заявявайки „ Уморих се да се укривам и се уморих да неистина като заобикалям директния отговор “.
През 2018 година Пейдж се дами за танцьорката Ема Портнър, а през януари 2021 година те оповестиха, че се развеждат след три години брак.
Последва и откровено изявление пред " Time ", в което Елиът показа, че в никакъв случай не се е чувствал добре в женското тяло, а виждайки се по фотоси от аления килим, даже не се е разпознавал в рокля и на токчета.

View this post on Instagram

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР