Трансформърс се завръща на големия екран с Трансформърс: Възходът на

...
Трансформърс се завръща на големия екран с Трансформърс: Възходът на
Коментари Харесай

Трансформърс се завръща на големия екран през юни 2023 г.

" Трансформърс " се завръща на огромния екран с " Трансформърс: Възходът на зверовете ", екшън театър в най-хубавите, образно впечатляващи обичаи на поредицата, който ще ни води на избухливо странствуване към света, в което ще се срещнем с нов, изумителен тип трансформъри, оповестяват от " Форум филм ". Премиерата в България е през юни 2023 година, на 3D и IMAX 3D.

През 1994 година двойка археолози от Бруклин се натъкват на античен спор, който заплашва да унищожи планетата. В дългогодишната борба на автоботите и десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на трансформърите - максимали, предакони и тероркони.

Първият филмов откъс на " Трансформърс: Възходът на зверовете " разкрива техническите постижения и мащабите на продукцията и загатва за прочувственото наличие на кино лентата, написа Българска телеграфна агенция.

Режисьор е Стивън Кейпъл Джуниър ( " Крийд 2 " ), по сюжет на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В функциите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе.

Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Парйм, а Рон Пърлман ще бъде водачът на максималите оптимус праймъл. Звучат и гласовете на Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР