Трансферното разочарование на ЦСКА - София - Дауда Бамба си

...
Трансферното разочарование на ЦСКА - София - Дауда Бамба си
Коментари Харесай

Бамба пред раздяла с ЦСКА - София

Трансферното отчаяние на ЦСКА - София - Дауда Бамба си търси тим в Норвегия. Макар и да е котдивоарец, действително цялата му кариера минава в скандинавската страна. Той стартира от Конгсвингер, по-късно минава през Кристиансунд, а прави най-силно усещане с екипа на Бран. След година в Алтай той е притеглен в ЦСКА - София по експлицитното гледище на Саша Илич.

Още когато 27-годишният футболист пристигна на “Армията ”, от клуба показаха подозрения в неговото здравословно положение и желаеха той да се готви цялостен месец, преди да се реши дали да му бъде препоръчан контракт. Това се случи, а Бамба покза приемливи ре резултати. Той стартира и да играе, като записа общо 8 мача и 1 гол - против Спартак във Варна преди да се контузи и по-късно да се оперира. Все още не е ясно по кое време котдивоарецът ще се завърне в игра и дали въобще ще носи алената фланелка Най-вероятно наподобява Бамба да си откри тим в Норвегия и да продължи кариерата си точно там.

Бран, където футболистът означи 29 гола в 81 мача, в този момент се завърна в елита. Другият някогашен тим на Бамба - Кристиансунд, изпадна

“Мач Телеграф ”

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР