Трансферното лято върви перфектно за Арсенал, който се размина с

...
Трансферното лято върви перфектно за Арсенал, който се размина с
Коментари Харесай

Арсенал плаща над 160 милиона за двете си големи цели

Трансферното лято върви съвършено за " Арсенал ", който се размина с купата на Висшата лига, само че демонстрира, че е решен да я гони още веднъж и с повече причини.

Клубът разгласи прехвърлянето на Кай Хаверц от " Челси ", а съгласно английските медии завърши привличането на огромната си цел - капитана на " Уест Хем " и британски национал Деклан Райс.

За Хаверц ще бъдат платени към 65 милиона паунда, а за Райс ще бъде строшен върха за английски футболист със 100 млн. и още 5 като бонуси.

„ Щастлив съм да се причисля към подобен клуб. Това е трогателен миг за мен. " Арсенал " има богата история, уповавам се, че можем да реализираме доста дружно. Целта ми е да спечелвам титли. Ще дам всичко от себе си, с цел да веселя с играта си почитателите и всички в клуба. Очаквам с неспокойствие да се срещна с нови съотборници “, сподели Хаверц пред пресслужбата на лондончани.

Той подписа контракт за 5 години. " Челси " прави огромна чистка, като се разделя с цялостен тим, с цел да извърши условията за финансов феърплей, пък и да си разреши нови попълнения.

А сагата по договорката за Деклан Райс е пред завършване. " Уест Хем " отхвърли две предложения от " Емиратс " за огромната си звезда, само че нощес стана ясно, че третата - за 100 млн. плюс още 5, е призната. Двата клуба работят само по структурата на разплащанията. " Чуковете " желаят парите за по-кратък интервал от време.

Така, в рамките единствено на един прозорец, върхът за британски футболист ще бъде строшен повторно. " Реал " (Мадрид) ще преведе най-малко 103 млн. евро (88,5 млн. паунда) на " Борусия " (Дортмунд) за Джуд Белингам. Сумата може да скочи 137 млн. при избрани достижения на тима и играча.

Договорът на Райс с " Уест Хем " изтича следващата година, само че лондончани не желаят да го изтърван без пари. Интерес към него демонстрираше и " Манчестър Сити ", само че излезе от борбата, откакто стана ясно, че " чуковете " няма да правят отстъпка от оповестената цена - 100 млн. лири.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР