Трансферният прозорец затвори и всички вече трябва да се съсредоточат

...
Трансферният прозорец затвори и всички вече трябва да се съсредоточат
Коментари Харесай

Клаузата на Гризман отново е 100 млн. евро

Трансферният прозорец затвори и всички към този момент би трябвало да се съсредоточат към настоящия сезон. Вестник AS обаче припомня, че от през днешния ден Антоан Гризман още веднъж коства “само” 100 млн. евро и това няма по какъв начин да бъде подминато от грандовете, които го желаят.

Въпросната уговорка на играча беше записана при последното преподписване на контракта му с Атлетико Мадрид. Имаше обаче изискване, че тя ще бъде двойна - 200 млн., до момента в който пазарът беше отворен. Целта беше Гризман да не напусне в миг, в който испанският клуб е лишен от правото да картотекира нови футболисти поради наказването на ФИФА.

Санкцията пада на 1 януари 2018 година, когато обаче се отваря и идващият прозорец. Това значи, че още тогава френският национал може да смени клуба си, каквато концепция имаше той преди налагането на наказването.

В същото време Diario Gol твърди, че Реал Мадрид ще направи опит да вземе Гризман. Не е загадка, че Флорентино Перес харесва голаджията на градския противник, а клаузата от 100 млн. няма да бъде проблем на фона на това, на което станахме очевидци през последните няколко седмици. Остава единствено самият футболист да се съгласи да подпише с “белите”.

Манчестър Юнайтед и Барселона също са измежду сериозните претенденти за сходен трансфер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР