Трансферната цел на редица европейски колос Бруно Фернандеш потвърди, че

...
Трансферната цел на редица европейски колос Бруно Фернандеш потвърди, че
Коментари Харесай

Юнайтед е съобщил колко пари иска да се раздели със Смолинг

Трансферната цел на редица европейски исполин Бруно Фернандеш удостовери, че възнамерява скорошна разлъка с сегашния си клуб Спортинг Лисабон и да продължи в по-голям тим.

Халфът, който бе желан от една дузина клубове през летния трансферен прозорец, има 20 гола и 13 асистенции в португалската лига. Всеизвестен факт е, че най-дейни в желанията си за подписа на играча са британските Манчестър Юнайтед и Тотнъм Хотспър.

„ Не се тормозя за настоящия ми статут. От 2016-а година съм в Спортинг и медиите все пишат, че напущам, а аз съм тук, тъй че съм окей. Имам фантазия да продължа напред, само че не се безпокоя. Ще пристигна моментът, в който ще напусна и желая да отида в огромен отбор”, призна Фернандеш пред британските медии, откакто Португалия се класира за UEFA EURO 2020.

Тотнъм желае да размени съвсем несъмнено напускащия Кристиан Ериксен с него, откакто договорът на датчанина изтича идния юни. Юнайтед, от своя страна, желае да се укрепи в средата на терена, откакто не се показва безапелационно в тази зона на терена, а също по този начин и напускането на Андер Ерера и Маруан Фелаини през миналото лято.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР