Трансферната сага около привличането около привличането на още един бек

...
Трансферната сага около привличането около привличането на още един бек
Коментари Харесай

Левски може и да не купува нов бек

Трансферната сага към привличането към привличането на още един бек на „ Герена “ продължава с цялостна мощ. От 2 години „ сините “ търсят индивида, който да се конкурира с Иван Горанов, само че не могат да го открият.

Сега даже условията към претендентите са много повишени. Иска се те да могат да играят освен отляво, само че и отдясно. Специалистите са безапелационни, че състезател с сходен профил мъчно може да бъде открит. А малцината, които могат да се оправят добре, костват доста, но в действителност доста пари.

Съществува обаче и друго мнение, а то е, че не си заслужава да пилееш пари за ляв бек, който не е от класата на Лусио Вагнер. А контролите на Левски от последните два лагера в Добринище демонстрираха, че тези средства може и да се спестят. Кирил Киров и Александър Георгиев демонстрираха, че в тях има самун.

Вярно е, че Емирейтс и Пирин Разлог не бяха от много от тимовете от елита, само че Киров и Георгиев демонстрираха даже неща и по-добре е на „ Герена “ да вложат пари в тях, а не в чужденец, който няма да бъде за численост. Смята се също, че Георгиев даже минава за любим на Петър Хубчев и помощниците му, които го приобщиха към първия си тим с идването си. Сега остава единствено Хубчев и компания да развият двете момчета./ Меридиаан Мач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР