Трансферната сага около Хавиер Пасторе продължава. Вече не е тайна,

...
Трансферната сага около Хавиер Пасторе продължава. Вече не е тайна,
Коментари Харесай

Пасторе моли да го пуснат в Интер

Трансферната сага към Хавиер Пасторе продължава. Вече не е загадка, че аржентинският халф желае да си тръгне от Пари Сен Жермен, тъй като не му харесва ролята на твърда запаса в състава на Унай Емери. Има и клуб, който желае да притегли 28-годишния техничар - Интер. Преговорите обаче вървят мъчно и още не е ясно дали ще се стигне до договорка.

Според последните информации, през вчерашния ден сътрудникът на Пасторе Марсело Симонян е имал среща с част от управлението на ПСЖ в Париж, с цел да форсира нещата. Той е бил безапелационен, че клиентът му държи да премине в Интер и се надява това да се случи час по-скоро. Бившият футболист на Палермо е отказал оферти от Ливърпул, Атлетико Мадрид, Валенсия и Севиля.
Could Javier Pastore be on his way to Inter?https://t.co/LWbUaMwRoR pic.twitter.com/NKMtQdHD43
— Goal (@goal) 27 януари 2018 година " Ситуацията е комплицирана, само че имам вяра, че ще има решение в идващите дни. Щастлив съм в Париж, само че желая да играя, другояче няма по какъв начин да попадна в състава за Мондиал 2018. Да, бих желал да мина в Интер, тъй като познавам чудесно Серия " А ", а и жена ми е италианка ", призна аржентинецът след снощната победа на ПСЖ над Монпелие с 4:0.

ПСЖ може да склони да продаде Пасторе за към 25 млн. евро, само че казусът е, че Интер упорства да го вземе чартърен до лятото и едвам по-късно да го закупи. Французите не са съгласни на подобен вид. Te би трябвало да изпълнят критериите за финансов феърплей и желаят да продадат Пасторе още в този момент. Разковничето за реализирането на прехвърлянето може да се окаже прекосяването на Лукас Моура в Тотнъм. Ако бразилецът подпише с отбора от Северен Лондон, това ще донесе приходи в касата на ПСЖ и клубът ще може да пусне Пасторе чартърен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР