Трансферната сага между ЦСКА и бившата звезда на Литекс Данило

...
Трансферната сага между ЦСКА и бившата звезда на Литекс Данило
Коментари Харесай

Данило Асприля каза идва ли в ЦСКА

Трансферната сага сред ЦСКА и някогашната звезда на Литекс Данило Асприля, продължава с цялостни сили, откакто в обществените мрежи беше оповестен диалог с негово присъединяване. Настоящият футболист на Бейтар Йерусалим е на предварителен лагер в България, като даже взе присъединяване в контролата с Бдин Видин в четвъртък (1:0), написа " Тема спорт ".
 Асприля към момента желае да стане футболист на ЦСКА
Асприля към момента желае да стане футболист на ЦСКА

Ще има развиване до края на седмицата

Въпреки това той всеки ден дава на управлението на евреите ясно да разбере, че желае да напусне клуба. Колумбиецът има контракт с израелския отбор до идващия сезон, откакто през 2022-а подписа за две години. Идеята му бе да разтрогне по взаимно единодушие и да напусне като свободен сътрудник, само че щом шефовете му разбрали, че желае да се причисли към ЦСКА, отказали да го пуснат без пари.

Последваха разнопосочни информации, че опитният нападател се е отказал от прекосяване на " Армията " и се насочва към Колумбия. Той даже даде изявление в родината си, в което разгласи, че се е схванал за персоналните си условия и чака напълно скоро да се причисли към Санта Фе. Оказа се обаче, че това е бил следващият трик от негова страна в опит да напусне без пари Бейтар. От израелския клуб пък са непреклонни, че в случай че не получат отплата от 200 000 евро няма да се разделят с 34-годишния футболист.

Вчера админът на ЦСКА Стойко Сакалиев разгласява фотография от лагера на отбора в Австрия, а под нея последователят Десислав Русев качи собствен диалог с Асприля в обществената мрежа Instagram. Според написаното Данило отвръща със " сърца " на интереса от ЦСКА, за който споделя фена на алените. В допълнение Асприля дава отговор изрично: " Аз ще се причисля към ЦСКА ", на въпрос дали ще го стори след огромната драма към неговото име. " Само ЦСКА! ", прибавя колумбиецът.

Припомняме, че през предишното лято Асприля още веднъж показа мощното си предпочитание да премине на " Армията ", откакто бе напуснал Апоел Беер Шева. " През последните 3 години съм водил диалози с ЦСКА. Искам този сезон да играя единствено за ЦСКА ", съобщи тогава той. Червените пък потвърдиха за диалози с нападателя, само че оповестиха, че Саша Илич не го е одобрил. Какъв ли ще е идващият епизод от тази сага?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР