Трансферна сага в Русия между Ахмат и Зенит засега бави

...
Трансферна сага в Русия между Ахмат и Зенит засега бави
Коментари Харесай

Ето какво бави трансфера на Назон в руския Ахмат

Трансферна сага в Русия сред Ахмат и Зенит към този момент бави прекосяването на Дюкенс Назон в отбора от столицата на Чечня.

Зенит желае да притегли в редиците си естонския бранител на Ахмат Евгений Харин, само че двата клуба не могат да се схванат за сумата. Едва след възможната продажба, в Грозни ще вземат голмайстора на ЦСКА, пишат " Мач Телеграф ".
 Ас на ЦСКА към този момент няма по какъв начин да премине в Ейбар
Ас на ЦСКА към този момент няма по какъв начин да премине в Ейбар

За интереса на борещия се за промоция в Ла Лига тим към еквадореца се разбра в средата на януари

Назон беше покрай контракт с кипърския Пафос, само че той пропадна в последния миг. Според управлението на " алените ", повода е в смяната на изискванията в договора и най-много намаляването на заплатата на нападателя от Хаити. Според други източници обаче, Назон не е минал сполучливо медицинските прегледи в Кипър и по тази причина е бил отпратен.

В същото време, от мениджърската организация на Назон потвърдиха, че той има предложение от Ахмат, като договарянията са почнали напряко в лагера в Белек, където упражняват и руснаците.
 Руски тим изпрати оферта за Дюкенс Назон
Руски тим изпрати оферта за Дюкенс Назон

Потвърди сътрудникът на играча

Освен продажбата на естонския бранител, има и друга спънка пред прехвърлянето. Ахмат желае да вземе Назон чартърен до лятото с алтернатива за непрекъснат трансфер. Самият футболист не е доста склонен, както и управлението на ЦСКА. В този случай от " Армията " няма да получат съвсем никакви пари за един от най-хубавите си футболисти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР