Трансферите на Нелуц Рошу и Жорди Гомес изравниха силите между

...
Трансферите на Нелуц Рошу и Жорди Гомес изравниха силите между
Коментари Харесай

Балъков хвали Левски пред хърватските медии, очаква здрав сблъсък с неизвестен край

Трансферите на Нелуц Рошу и Жорди Гомес изравниха силите сред Левски и Хайдук (Сплит), съобщи Красимир Балъков, който познава чудесно и двата тима. В изявление за slobodnadalmacija.hr легендата на българския футбол изясни, че не знае по какъв начин ще се включат новите попълнения в играта на " сините ", само че е сигурен, че с тях Левски ще бъде доста по-силен тим спрямо предишния сезон.

" В България ме одобриха като зложелател, когато след жребия споделих, че е разумно Хайдук да продължи напред. Бях почтен, само че публицистите, които са левскари, посрещнаха това на нож. В медиите доста неща се преувеличават, а аз не съм споделил нещо друго от честното ми мнение. Днес бих споделил, че възможностите към този момент са равни, тъй като Левски се укрепи с испанеца Жорди Гомес и румънеца Нелуц Рошу. Няма по какъв начин да знам в какво физическо положение са двамата, само че е разумно да играят. Левски не ги притегли за друго ", уверен е именитият плеймейкър на Спортинг (Лисабон) и Щутгарт.

" Гомес е добре познато име. Той е първокласен халф, който прекара по-голямата част от кариерата си в Англия и направи няколко огромни прехвърлянето. Жорди е умел халф, който ще вдигне равнището на тима. Рошу също е прочут и идва от първенеца на Румъния Виторул. За него беше платена отплата, което Левски прави доста рядко в последно време. Въпросът е дали двамата са се приспособили, преди да ги хвърлят в борбата. И аз се запитвам самичък себе си по какъв начин би изглеждал Левски с тях двамата в състава си, само че те наподобяват като положителни футболисти. Публиката чака Левски да се върне на верния път ", сподели някогашният капитан на българския народен тим.

" Левски е доста упорит клуб. Това е напълно обикновено, тъй като е огромно име, а с тези прехвърляния излиза наяве, че упоритостите им не са без покритие. Хайдук би трябвало да внимава доста, тъй като против него се изправя тим, който навлиза във форма и се готви съществено за новия сезон, както и за европейски мачове ", добави някогашният старши треньор на Хайдук.

На въпрос по отношение на работата на Николай Митов и Даниел Боримиров, той отговори: " Не бих желал да приказвам за моите сътрудници, само че Митов има своите хрумвания. Той е добър мотиватор, а от време на време тъкмо това е нужно. На мои сътрудници мога да пожелая единствено триумф. С Боримиров сме част от " златното " потомство на българския футбол, а и двамата сме играли в Германия - той за Мюнхен 1860, а аз за Щутгарт. Даниел работи със пристрастеност и упоритост, а също така е предан на специалността си. Има ясно построена тактика и желае да остави диря в Левски. Последните прехвърляния са доказателство за това, тъй като почитателите не ги чакаха. Те също по този начин демонстрират, че Левски желае да се промени напълно тази година и да бъде доста по-силен от предходната. "

" В последните години в България господства Лудогорец, а Левски е в идентична позиция като Хайдук. Това е огромен клуб и огромно име, а фенската маса поддържа думите ми. Те обаче към момента не могат да нарушат превъзходството на Лудогорец и да завоюват купата. Сега, след последните им прехвърляния, към този момент мога да бъда безапелационен, че този Левски няма да бъде същият от предишния сезон. Не знам какъв брой по-добри ще бъдат, само че мачовете с Хайдук ще ни дадат някои отговори. Само времето ще покаже накъде е поел Левски като клуб. Със сигурност обаче са по-силни ", съобщи Балъков.

" Мисля, че одобриха думите ми по-остро, тъй като съм по-близо до ЦСКА. Сигурно това е повода. Знаете по какъв начин е при съревнование като това сред Хайдук и Динамо. Всеки приема нещата по този начин, както желае. Ще бъде разумно Хайдук да продължи напред. В Сплит оставих положителни мемоари и положителни другари. В България не съм зложелател на никого ", приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР