Трансферен скандал с участието на Барселона се оформя, след като

...
Трансферен скандал с участието на Барселона се оформя, след като
Коментари Харесай

Гремио топи Барса пред ФИФА заради 21-годишен талант

Трансферен скандал с присъединяване на Барселона се оформя, откакто първенците от шампионата Копа Либертадорес - Гремио (Порто Алегре), се оплакаха от нерегламентирани контакти на каталунците с техния полузащитник Артур.

“21-годишният Артур е наясно с бъдещето си. Той желае да продължи кариерата си в Барселона”, написа каталунският вестник “Спорт”. Определящият фактор за това решение е философията на игра в клуба.



Но от Гремио оповестиха, че обмислят разновидността да се оплачат на ФИФА поради контакти на Барса с играча без тяхно познание и единодушие. Представители на Барселона към този момент са се срещнали с мениджъра на футболиста Жорже Машадо, а на самия Артур са подарили фланелка на отбора без име и без номер. Няма изясненост каква е била тематиката на диалога, само че се допуска, че от Барселона са сондирали мнение при какви условия Артур би се съгласил да премине при тях.



От Гремио считат сходни дейности за нелоялни, още повече имайки поради снадки напълно неотдавна контракт на играча при закрепена откупуваща уговорка 50 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР