Трансферът на звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен в Реал Мадрид

...
Трансферът на звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен в Реал Мадрид
Коментари Харесай

Евентуален успех на Тотнъм в ШЛ поставя под въпрос трансфера на Ериксен в Реал

Трансферът на звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен в Реал Мадрид може да се провали поради финала на Шампионската лига, за който се класираха „ шпорите “. Според испанското издание AS управлението на Кралския клуб има опасения, че в случай че лондончани вдигнат Купата с огромните уши, това може да осуети договорката.

„ Белите “ имат реализирана джука сделка с полузащитника, само че всичко може да се промени до седмици.

От испанския гранд считали, че Тотнъм, че възможен успех на „ Уанда Метрополитано, лондончани могат да вдигнат цената на полузащитника или пък да опитат да го обвържат с нов контракт.

Настоящият договор на датчанина изтича през лятото на 2020 година. Ериксен към този момент отхвърли да възобнови, което принуди „ шпорите “ да се съгласят на продажба в този момент.

Все отново на „ Сантиаго Бернабеу “ възнамерявали да изчакат финала в шампионата на богатите, където Тотнъм ще спори с Ливърпул, с цел да преминат към решителния стадий на договарянията.

Ако Тотнъм ликува на 1 юни в испанската столица, е допустимо Даниел Леви да изиска на 100 милиона евро за Ериксен. В противоположен случай, при изричащия контракт на играча, цената му възлиза на 60-70 милиона евро.

Реал подготвен да изхарчи повече от половин милярд евро през лятото

Почетино има вяра, че Ериксен ще възобнови контракта си с Тотнъм
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР