Трансферът на Яцек Горалски от Лудогорец в казахстанския Кайрат е

...
Трансферът на Яцек Горалски от Лудогорец в казахстанския Кайрат е
Коментари Харесай

Почти сигурно: Горалски продължава кариерата си в Казахстан

Трансферът на Яцек Горалски от Лудогорец в казахстанския Кайрат е на финалната права, предават медиите в Полша. Според Przeglad Sportowy, антуражът на полския отбранителен полузащитник са в Турция, с цел да оформят последните елементи по договора на футболиста.

Агентите на Горалски се намират в южната ни съседка, защото подготовката на казахстанския отбор се организира точно там и се чака Горалски да парафира за две години и половина.

Кайрат не беше единственият тим, който искаше да притегли Горалски, откакто той бе обект на интерес от Сивасспор, Денизлиспор и американският Сиатъл Саундърс. Медията в Полша твърди, че осемкратният първенец на България – Лудогорец, също е имал предпочитание да удължи контракта на своя футболист.

Очаква се Яцек Горалски да стане един от най-скъпоплатените футболисти в отбора на Кайрат и точно това е главната причина той да избра бъдещето му да продължи в Казахстан. Този му трансфер обаче може да сведе до най-малко вариантите му да играе на идното Европейско състезание, откакто селекционерът на Полша – Яежи Бржечек, е срещу да вика футболисти, състезаващи се в „ екзотични лиги”.

В казахстанския отбор Горалски ще има един съотечественик – Конрад Вржешински.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР