Трансферът на Валентин Антов в Болоня намери сериозен отзвук в

...
Трансферът на Валентин Антов в Болоня намери сериозен отзвук в
Коментари Харесай

Трансферен експерт: Антон е доста напреднал за своята възраст

Трансферът на Валентин Антов в Болоня откри сериозен отзив в италианските спортни медии. Редица издания означават, че " рособлу " прави сериозен удар с привличането на българския национал, който има добра известност и значителен опит за своите 20 години. На същото мнение е и коментаторът на Sky Italia Даниеле Адани.

Антов е бърз футболист, който знае по какъв начин да играе в отбрана. Въпреки че е млад, към този момент има сериозен опит както в евротурнирите, по този начин и в националния тим. Умението да се оправя в обстановки един на един против противниковите нападатели го прави съвременен защитник. За своята възраст е много напреднал ", показа Адани.

" Синиша Михайлович обича да играе с висока изнесена отбрана и това допуска централните бранители да имат задоволително скорост. Болоня имаше потребност от укрепване в тази зона. В Италия Антов сигурно ще се доусъвършенства тактически ", добави Даниеле Адани. Бившият бранител има близо 400 мача в Серия " А " с екипите на Модена, Бреша, Фиорентина, Интер, Асколи и Емполи. В интервала 2000 - 2004 година записа 5 срещи за националния тим на Италия, а от 2010 година се занимава със спортна публицистика.

Той съпостави характерностите на младия българин с тези на Милан Шкриняр, който след единствено един сезон в Сампдория направи трансфер в Интер и в миг е един от най-хубавите бранители в Европа.

Антов ще бъде показан в Болоня на следващия ден или най-късно в сряда. Новият отбор на родния национал е на 15-о място в класирането, а в последните си два мача загуби от Ювентус (0:2) и Милан (1:2).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР