Трансферът на Тиаго Родригес от ЦСКА в Ал-Хазм - клуб

...
Трансферът на Тиаго Родригес от ЦСКА в Ал-Хазм - клуб
Коментари Харесай

Официално: Тиаго отива в Саудитска Арабия за "сериозна сума"

Трансферът на Тиаго Родригес от ЦСКА в " Ал-Хазм " - клуб от елитното футболно състезание на Саудитска Арабия, към този момент е реалност. Това оповестиха " алените " на своя.

Сделката за португалеца ще донесе в клубната каса на стадион " Българска войска " " сериозна сума ", по думите на изпълнителния шеф Пламен Марков. Той обаче съобщи, че детайлностите по договорката са конфиденциални.

„ ЦСКА желае да изрази своята признателност към професионализма и лоялността на Тиаго към армейския клуб. Не е загадка, че през последните две години към него имаше засилен интерес от задгранични клубове. В името на високите ни цели за трофей и пробив в евротурнирите, от предишното лято насам управлението отхвърли 3 доста преференциални финансово предложения. Личните условия за самия футболист пък бяха несравнимо и в пъти по-добри от моментните му хонорари. Въпреки неосъществените прехвърляния, Тиаго прояви схващане, запазвайки своята мотивация и себераздаване с алената фланелка до края. В значително мачове с чест носи и капитанската лента, а приносът му за сполучливия ни сезон е неоспорим. Дойде време обаче да се спазят джентълментските обещания и мъжка дума посред ни. Финансовите параметри по прехвърлянето са конфиденциални, само че става въпрос за сериозна сума, отговаряща на класата на потвърден футболист като Тиаго “, показа Марков.

Снимка: Lap.bg

Тиаго дойде на стадион " Българска войска " през лятото на 2017 година Оттогава 29-годишният португалски полузащитник записа 154 мача за ЦСКА във всички шампионати.

С екипа на столичния гранд той има 35 гола и 40 асистенции. Паметни остават двете му попадения във вратата на швейцарския " Базел ", класирали " алените " за груповата фаза на Лига Европа през предишния сезон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР