Трансферът на сезона в Първа лига - Димитър Бербатов в

...
Трансферът на сезона в Първа лига - Димитър Бербатов в
Коментари Харесай

Левски нанесе огромен удар по ЦСКА! Васил Божков се разбра с Димитър Бербатов!

Трансферът на сезона в Първа лига - Димитър Бербатов в Левски! Вчера някогашният нападател на Байер, Тотнъм и Манчестър Юнайтед се е срещнал с благодетеля на " сините " - Васил Бажков. С Бербо в офиса на предприемача е бил и мениджърът му - Емил Данчев. Митко се е схванал с Божков да стане част от Левски най-малко до края на сезона . Той се завръща на терена след дълго неявяване, само че сигурно няма да му бъде изключително мъчно в българското състезание. За огромния трансфер пишат даже на Острова.
 Снимка 229593
Източник:

Бербатов отиде в Байер от ЦСКА през 2001 година. За " армейците " има 65 мача и 37 гола във всички шампионати. Той по този начин и не съумя да вкара гол във вратата на Левски , поради което беше недолюбван от част от почитателите. След това не означи и на ЦСКА в двата мача на Байер против " чеврвените " в Европа. Сега ще може да го направи със синия екип. 
 Снимка 278498
В момента Бербо е на 38 години. Той е голмайстор №1 в историята на националния ни тим - 48 попадения в 78 мача. Беше канен в ЦСКА неотдавна, само че преди време от секта " Анималс " пубикуваха присмехулно послание към Митко . Явно това го е предиздвикало да не се завърне на " Армията ". 
 Снимка 251727
Източник:

С тима на ЦСКА печели единствено Купата на България. С Манчестър Юнайтед е два пъти първенец на Англия . Има една Купа на Англия, един път подвига трофеите от Комюнити Шийлд и Световното клубно състезание. Рекордьор е със своите 7 първи места за Футболист на годината у нас. 

Очаква се Димитър Бербатов да подпише с Левски до часове. Ако не го направи, несъмнено в никакъв случай няма да го стори. Честит 1 април, читатели на ТОПСПОРТ ! Усмихвайте се повече и карайте и другите да се усмихват. " Новината " е по случай Деня на шегата . Нищо не пишат на Острова по тематиката. Вярваме, че господин Димитър Бербатов и господин Васил Божков имат възприятие за комизъм и им пожелаваме здраве и триумфи.  
 Димитър Бербатов укрепва ЦСКА за плейофите в Първа лига?
Димитър Бербатов укрепва ЦСКА за плейофите в Първа лига?

Митко дава окончателния си отговор до края на седмицата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР