Трансферът на Роналдо в руския Ростов може вече да се

...
Трансферът на Роналдо в руския Ростов може вече да се
Коментари Харесай

Всичко е ясно! Ето кога Роналдо отива в Ростов

Трансферът на Роналдо в съветския Ростов може към този момент да се счита на 90% за сбъднат. За следващ път сътрудникът на крилото на Левски Жулио Сезар Гранха разяснява задаващата се договорка и внесе повече изясненост по нея.

" На 6 януари Роналдо и аз летим за Турция, с цел да може играчът да премине медицински прегледи, след което ще подпишем контракт с Ростов ", съобщи импресариото.

През предходната седмица стана ясно, че съветският клуб ще заплати към 2 милиона евро за 23-годишния бразилец, а контрактът му с отбора ще е за период от 4,5 години. Трябва да се означи, че % от парите ще бъдат за някогашния му клуб Баия. Според осведомени става дума за 20 %.
 Ясно е за какво се бави прехвърлянето на Роналдо
Ясно е за какво се бави прехвърлянето на Роналдо

Ето повода

От началото на сезона Роналдо е вкарал 6 гола за Левски в 25 мача във всички шампионати. Две от попаденията му бяха в европейските шампионати. Ростов е на десето място в съветския хайлайф, а треньор на отбора е националният селекционер Валерий Карпин.

Бразилецът пристигна на " Герена " през лятото на 2022 година. Той е част от конвертируемата група футболисти, които Станимир Стоилов притегли в тима, и от продажбата му могат да се завоюват няколко пъти повече от платените пари на Баия за него. Наскоро той се снабди и с българско поданство.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР