Трансферът на Роналдо в руския Ростов е завършен, обявиха официално

...
Трансферът на Роналдо в руския Ростов е завършен, обявиха официално
Коментари Харесай

Левски обяви. че е продал Роналдо в Ростов

Трансферът на Роналдо в съветския Ростов е приключен, оповестиха публично от Левски. Трансферна сума за нападателя не се оповестява, само че се счита, че е към 2 000 000 евро. От тях 30% са за някогашния клуб на бразилеца. Други 10% пък би трябвало да отидат в спонсора на клуба по контракта за ръководство. Така за сините остават към 1 000 000 евро. Не е доста ясно по какъв начин ще бъдат получени те поради глобите против Русия.

Роналдо Сезар Соареш Дос Сантос направи своя дебют за Левски на 9 юли 2022 година. Оттогава той записа 66 мача и 11 гола във всички шампионати. Бразилецът беше взет на „ Герена “ от някогашния треньор. Заедно те завоюваха и Купата на България, като сложиха завършек на дълго очакване за трофей.

„ Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и чиновниците на „ ПФК Левски “ благодарят на Роналдо за високия професионализъм, всеотдайността му и прелестните мигове със синия екип и му пожелават доста здраве, персонални и професионални триумфи “, написаха от клуба.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР