Трансферът на Роналдо можеше да се смята за сигурен, но

...
Трансферът на Роналдо можеше да се смята за сигурен, но
Коментари Харесай

Трансферът на Роналдо пред провал, бомбите в Белгород го стреснали

Трансферът на Роналдо можеше да се счита за сигурен, само че нещата не стоят по този начин. Има много сериозна въпросителна към него и тя е обвързвана с крилото на " сините ", написа през днешния ден в. " Мач Телеграф ".

Двете страни са договорили всичко към договорката. Освен това нямаше проблеми от страна на клуб с клуб. В последните дни обаче са се намерили хора, които са размътили съществено главата на крилото. " Луд ли си, там падат бомби! ", оповестили близки до него по време на почивката му в Бразилия. Повод за това е офанзивата с ракети и дронове над Белгород, която проведоха украинските военни сили в навечерието на Нова година. Тогава за пръв път съветски град бе подложен пред такива кошмарни мигове, откогато избухна войната в Украйна.

Роналдо бил посъветван също по този начин да не има вяра на формалните информации от страна на съветските медии, че всичко в страната е наред. Напротив, околните твърдели, че има сериозна опасност от страна на офанзиви освен с ракети, само че и с дронове. Затова желал да се увери, че в Ростов и край река Дон всичко е умерено преди да подпише.
 Роналдо и сътрудникът му отиват в Ростов на ревизия
Роналдо и сътрудникът му отиват в Ростов на ревизия

Проверяват дали градът е безвреден

" Отказа да каже " да " в Турция, където Ростов е на лагер. Затова ще би трябвало да пътува до Русия, където желае да остане до 10-и. Иска да се увери, че всичко е наред и Ростов е надалеч от Специалната военна интервенция (б.р. по този начин в Руската федерация назовават нашествието в Украйна) ", разясниха медиите в Русия.

Както е известно, едноименният локален отбор е подготвен да брои близо 2 млн. евро на Левски за Роналдо, който бе един от най-важните играчи на отбора през есента. Сделката е значима за " сините ", тъй като с част от средствата ще бъдат покрити няколко вноски към Национална агенция за приходите. Както е известно, от " Герена " към този момент пропуснаха една огромна опция да създадат удар в Русия. И тя бе през предходната зима, когато за Кордоба се даваха близо 3 млн. евро от страна на Сочи. До този миг няма клуб, който да се е доближил до това предложение. Тогава обаче " сините " отхвърлиха тази договорка поради глобите, които бяха въведени от Европейски Съюз против притежателите на този отбор.

Това бе и повода дълго време да се бавят и договарянията с Ростов за Роналдо. На " Герена " склониха да одобряват тази оферта едвам, откакто получиха гаранции, че ще вземат парите за крилото си, а няма да останат с празни ръце.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР