Трансферът на Неймар от Барселона в ПСЖ, не само счупи

...
Трансферът на Неймар от Барселона в ПСЖ, не само счупи
Коментари Харесай

"Сантош" дава "Барселона" на съд, заради Неймар

Трансферът на Неймар от " Барселона " в ПСЖ, освен счупи международния връх, само че и разбуни духовете в международния футбол. В последните няколко дни нападателят беше забъркан в спекулации, че ще съди каталунците, поради неполучен бонус за преданост, само че той отхвърли.

Оказва се обаче, че " Барселона " въпреки всичко ще отиде на съд, само че не от Неймар, а от някогашния му клуб " Сантош ".

Според Globoesporte от " Камп Ноу " не желаят да преведат към 9 млн. евро от всичките 222 млн., които получиха от ПСЖ. " Сантош " претендира, че на толкоз се равнява процентът, заложен при идващ трансфер на играча още при подписването на договора през 2013 година

Фотогалерия: Пътят на Неймар в "Барселона " - футболна пристрастеност сред два гръмки прехвърлянето >

" Барселона " обаче се възползва от обстоятелството, че действително Неймар самичък се откупи и подписа с френския отбор като свободен сътрудник. Според каталунците действително няма трансфер сред клуб-клуб и надлежно от " Сантос " нямат право да желаят нито цент.

Отделно клубът от Южна Америка се заканва да съди каталунците и поради друго неспазено съгласно тях съглашение. При договорката за Неймар преди четири години испанците се били обвързали със задължението да провеждат две контроли сред двата отбора. Такива мачове обаче по този начин и не са се състояли. За това от " Сантос " желаят обезщетение в размер на 4.5 млн. евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР