Трансферът на Насри в Уест Хем е под въпросПреминаването на

...
Трансферът на Насри в Уест Хем е под въпросПреминаването на
Коментари Харесай

Трансферът на Насри в Уест Хем е под въпрос

Трансферът на Насри в Уест Хем е под въпрос
Преминаването на Самир Насри в Уест Хем е сложено под голяма въпросителна поради физическото положение на френския футболист, оповестяват от Sky Sports News. Атакуващият полузащитник мина медицински прегледи в понеделник, само че от,,чуковете “ са обезпокоени по отношение на навлизането в оптимална форма на играча след 18-месечно неявяване. Лондонският клуб предложи публично шестмесечна договорка с алтернатива за още една година, като Насри ще взима по 80, 000 паунда седмично.

31-годишният получи възбрана за присъединяване във футболни срещи за нарушение на разпоредбите на Международната анти-допингова организация през 2016 година, откакто посети медицински център в Лос Анджелис, само че възбраната бе отстранена и Насри може да се състезава от 1 януари тази година.

Мениджърът на,,чуковете “ Мануел Пелегрини желае да подпише с французина, с който работи дружно, до момента в който бе в отбора на Манчестър Сити, като Насри може да тренира с,,гражданите “ свободно от началото на ноември. След интернационалната пауза Уест Хем приема вкъщи точно първенеца Манчестър Сити в събота следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР