Трансферът на Матео Политано от Интер в Наполи е на

...
Трансферът на Матео Политано от Интер в Наполи е на
Коментари Харесай

Политано лети за Неапол в понеделник

Трансферът на Матео Политано от Интер в Наполи е на финалната права. Двата клуба към този момент са постигнали сделка, като остава само играчът да мине медицинските прегледи и да подпише контракт с новия си клуб. Това ще се случи в понеделник, когато футболистът ще отлети за Неапол и ще мине през всички нужни процедури.

Смята се, че двата клуба са се разбрали Наполи да заплати 2,5 милиона евро в този момент, с цел да вземе Полиатно чартърен за 18 месеца, със наложителна уговорка за откупуване на стойност 19 милиона евро, плюс спомагателни бонуси.

Политано бе мечтан и от Рома и даже мина медицински прегледи на “Олимпико”, само че в последния миг от Интер скапаха договорката. Тя бе за замяна на играчи, като в посока “Сан Сиро” трябваше да отиде Леонардо Спинацола. “Наредзурите” обаче се отхвърлиха от тази алтернатива, откакто си осигуриха услугите на веретана Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед.

Така Политано се завърна на “Сан Сиро”. За него обаче бе ясно, че не влиза в проектите на Антонио Конте и незабавно му бе потърсен различен тим, като от Наполи побързаха да се възползват от разкрилата им се опция да подсилят състава си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР