Трансферът на Кристиано Роналдо в Ювентус доведе до напрежение сред

...
Трансферът на Кристиано Роналдо в Ювентус доведе до напрежение сред
Коментари Харесай

Служителите на "Фиат" обявиха стачка след трансфера на Роналдо в "Ювентус"

Трансферът на Кристиано Роналдо в " Ювентус " докара до напрежение измежду чиновниците на " Фиат ". Причината е, че сумата от 105 млн. евро, за колкото Роналдо е платен, ще бъде платена от сдружението Exor, което е притежател на " бианконерите " и автомобилния производител.

В момента " Фиат " свива разноските си, а профсъюзите не са удовлетворени. Организацията Unione Sindacale di Base, която съставлява огромна част от служащите в завода в Мелфи, разгласи, че ще има стачка сред 22 ч. на 15 юли и 18 ч на 17 юли.

" Не сме съгласни, тъй като до момента в който ние сме принудени да свиваме разноските, в този момент компанията дава милиони да се купи един футболист. Неприемливо е служащите да вършат стопански жертви ", гласи формалното известие на профсъюза.

" На нас ни се споделя, че времената са тежки, че би трябвало да се вършат икономии, чакайки лансирането на нови модели, които в никакъв случай не се появяват. И доката служащите и фамилиите им стягат от ден на ден коланите, компанията взема решение да влага голям паричен запас единствено в един човек! Честно ли е това? Нормално ли е един човек да печели милиони, до момента в който хиляди фамилии не могат да изкарат даже и до половината на месеца? "

В завода на " Фиат " в Мелфи в Южна Италия се създават два от най-масовите модели на " Фиат " – 500 и Пунто.

Кристиано Роналдо минава в " Ювентус " от " Реал " (Мадрид), където беше в продължение на девет сезона. Той ще получава по 30 млн. евро на сезон през идващите четири години.

Фотогалерия: 450 гола и 15 трофея - изумителната кариера на Кристиано Роналдо в "Реал " >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР