Трансферът на халфа Стефан Баджи в Лудогорец може да се

...
Трансферът на халфа Стефан Баджи в Лудогорец може да се
Коментари Харесай

Лудогорец спасява Бурсаспор

Трансферът на халфа Стефан Баджи в Лудогорец може да се окаже животоспасяващ за един от емблематичните турски клубове - Бурсаспор. Бившият тим на Димитър Иванков изпадна в доста сериозна финансова рецесия през миналия сезон, което се отрази и на спортно техническото показване на отбора и " крокодилите " изпаднаха от елита на Турция.

Сенегалецът бе трансфериран при " орлите ", като парите, които турците ще получат ще са от изключителна значимост за финансовата стабилизация на клуба. Медиите в южната ни съседка даже са учудени, че отборът е съумял да контракти трансферна сума за играча, откакто съгласно слуховете футболистите не са взимали заплати в продължение на пет месеца и биха могли да разтрогнат по виновност на клуба.

Frey’de rakam 771 bin €’ya çkm! #Bursaspor https://t.co/QAqyJW6QtT
— Bursasporluyuz.org (@bursasporluyuz) June 29, 2019

Вчера също по този начин стана ясно, че клубът е избегнал възбрана за прехвърляния и наказване лишаване на точки за новия сезон, откакто управлението се е разплатило с някогашния футболист на Бурса Себастиен Фрей. Някогашният народен вратар на Франция съдеше клуба за неизплатени заплати в интервала 2013-2015, като сумата възлизаше общо на 771 хиляди евро. Не е ясно дали заплащането към стража има връзка със свежите пари от прехвърлянето на Баджи, като локалните медии настояват, че значима роля по разрешаването на случая има кметът на града Алинур Акташ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР