Трансферът на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон в Пафос, който

...
Трансферът на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон в Пафос, който
Коментари Харесай

Трансферът на Назон в Пафос може да пропадне

Трансферът на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон в Пафос, който се считаше за сигурен, може и да не се реализира.

Нападателят не може да се разбере с кипърците за персоналните си условия, откакто към този момент е минал наложителните медицински прегледи на Острова на Афродита. Местните медии също регистрират, че договарянията сред двете страни за зациклили.
 Мартин Стойчев се причисли към лагера на ЦСКА в Турция
Мартин Стойчев се причисли към лагера на ЦСКА в Турция

Пристигна в Анталия тази нощ

" Източници от Пафос оповестяват, че договорката може и да не се реализира, като сега има забвяне ", написа kerkida.net.

ЦСКА одобри да се раздели с голмайстора си за сегашния и предишния сезон, откакто си обезпечи завръщането на Фернандо Каранга. Назон напусна лагера на " алените " в Турция предходната неделя, като първо се прибра до България, а по-късно пътува за Кипър.

Според информации на Острова на Афродита Пафос ще заплати за правата му 600 000 евро, в случай че договорката се реализира.
 Септември излезе с елементи за прехвърлянето на Мартин Стойчев в ЦСКА
Септември излезе с елементи за прехвърлянето на Мартин Стойчев в ЦСКА

Ето какво написаха от клуба

По нея работи някогашният състезателен шеф на " армейците " Кристиано Джарета, който сега извършва същата роля в кипърския клуб. Изглежда обаче на този стадий италианецът и сътрудниците му не съумяват да убедят Назон да парафира и по този метод публично да завърши престоят му в Борисовата градина.

Ако прехвърлянето пропадне, Дюкенс ще се завърне в лагера на " алените " в Турция. Там до броени дни е предстоящ и Фернандо Каранга. Според " Тема Спорт " има положително развиване с неговите документални проблеми и напълно скоро той ще може да пътува за Европа.

Нападателят е посочил доста положителни резултати при медицинските проби преди да подпише, а треньорът Нестор Ел Маестро се надява, че ще може да го вкара в топформа за подновяването на шампионата.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР