Трансферът на френския халф Адриен Рабио от Ювентус в Манчестър

...
Трансферът на френския халф Адриен Рабио от Ювентус в Манчестър
Коментари Харесай

Ман Юнайтед официализира трансфера на Адриен Рабио

Трансферът на френския халф Адриен Рабио от Ювентус в Манчестър Юнайтед ще бъде финализиран идната седмица, разгласи английският таблоид Мирър. За интереса на "червените дяволи " към опорния полузащитник стана ясно преди няколко дни, като през вчерашния ден изпълнителният шеф на британския гранд Джон Мъртоу хвърча до Торино, с цел да се срещне с майката на Рабио, която е и негов сътрудник.

Според информацията детайлите по договорката към момента са финализирани, само че всички страни са оптимисти, че до трансфер ще се стигне, като се чака Юнайтед да заплати към 20 милиона паунда за 27-годишния футболист.

Рабио пристигна в Ювентус като свободен сътрудник през лятото на 2019, само че не влиза в проектите на треньора Масимилиано Алегри за новия сезон. Юнайтед не престават напъните си да подпишат и с полузащитника на Барселона Френки де Йонг, който е главната цел на клуба през лятото. До този миг "червените дяволи " осъществиха три входящи прехвърлянето - Тирел Маласия, Кристиан Ериксен и Лисандро Мартинес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР