Трансферът на Джеферсон в ЦСКА-София предизвика полемика в родината му.

...
Трансферът на Джеферсон в ЦСКА-София предизвика полемика в родината му.
Коментари Харесай

Джеферсон съсипан от критики в Бразилия

Трансферът на Джеферсон в ЦСКА-София провокира дискусия в родината му. Повечето бразилци обаче не се учудват, че левият бранител е избрал да продължи кариерата си в България, откакто в последните години се провали в Бразилия. Изданието “Futebol Interior” даже срутва със земята Джеферсон, който е наименуван от публицистите “пълен провал”.

“Един от най-хазартните ходове на Интернасионал по одобряване на артикул от академията не се отплати и Джеферсон е състезател на ЦСКА в България. Той бе толкоз неугледен в тима си, че първо бе пратен чартърен в Баия през 2017, където до последно се бореше за оцеляването си”, написа изданието.

“През целия сезон бе скъсван от рецензии и разумно не преподписа с Баия и бе върнат в Интернасионал. Но там изрично нямаше място за него и по тази причина бе продаден в България. Там той ще бъде с други двама бразилци - Фернандо Каранга и Енрике Рафаел. Джефернос влезе в новинарските заглавия през 2015 година, когато бе извикан на мястото на контузилия се Марсело в националния тим. Но той бе толкоз драматичен, че си навлече единствено яд от почитателите, в сравнение с самият Дунга, който го бе повикал”, добавя “Futebol Interior”.

“Меридиан мач”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР