Трансферът на българския нападател Александър Колев от изпадналия в Първа

...
Трансферът на българския нападател Александър Колев от изпадналия в Първа
Коментари Харесай

Трансферът на Алекс Колев в Арка в Топ 10 на летните сделки в Полша

Трансферът на българския нападател Александър Колев от изпадналия в Първа лига Сандечия (Нови Сонч) в елитния Арка (Гдиня) бе подреден измежду Топ 10 на летните покупко-продажби в Полша. “Алекс бе един от най-хубавите футболисти в редиците на най-слабия в Екстракласата. Трансферът му в надалеч по-силен тим е неговият шанс”, написа уеб сайтът “gol24.pl”, изготвил класацията.

Припомняме, че роденият в София голаджия подписа контракт за две години с деветия в Екстракласата, като в договора му има алтернатива за удължаването му с още един сезон. Престижният трансфер за Алекс стана факт, откакто записа извънредно мощен сезон в елита на Полша с фланелката на Сандечия. В 32 мача Алекс осъществя 7 гола, като всяко едно от попаденията му донесе скъпи точки за отбора от Нови Сонч.
Micha, Aleksandar! Witamy w druynie. Razem damy rad #ArkaRazem pic.twitter.com/Rm0ZTyw6B9
— Arka Gdynia (@ArkaGdyniaSSA) June 15, 2018 През новата акция Колев освен ще се бори за първи трофей в кариерата си - Суперкупата на Полша, където го чака край против гранда Легия (Варшава), само че и ще гони водещите позиции в шампионата. “Имах няколко оферти, само че от Арка бяха най-настоятелни. Треньорът е наясно с качествата ми и знае какво може да чака от мен. Гдиня е огромен и прекрасен град, а стадионът е доста хубав. Мисля, че този трансфер е стъпка напред за мен. Надявам се, че ще продължа да се развивам”, показа при представянето си щастливият Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР