Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед бе посрещнат с

...
Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед бе посрещнат с
Коментари Харесай

На Олд Трафорд се разтревожиха, че Алексис може да повтори съдбата на Ди Мария

Трансферът на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед бе посрещнат с голям възторг от почитателите на тима, които одобриха договорката като директна победа над градския противник Манчестър Сити. До момента обаче 29-годишният чилиец се показва разочароващо на " Олд Трафорд ", отбелязвайки едвам един гол в 10 мача за " алените дяволи ". Освен това някогашният състезател на Арсенал на няколко пъти влезе в светлината на прожекторите с отрицателни върхове във връзка с това какъв брой постоянно губи топката в границите на една среща. Трудностите, които Санчес изпитва с акомодацията си в Юнайтед, към този момент са разтревожили управителните фактори в клуба, като терзанията са, че чилиецът може да повтори ориста на Анхел ди Мария. Последният бе притеглен от Реал пред 2014-а против рекордната тогава сума за английски клуб, възлизаща на 59,7 милиона паунда. След неоснователен сезон в Англия той бе продаден на Пари Сен Жермен за 44 милиона.

Според " Дейли Мейл " щабът е останал доста сюрпризиран от това какъв брой изолиран и тъмен е чилиецът, който не поставя задоволително старания да се интегрира в новата среда. Като образец е обещано държанието му по време на обедите на подготвителната база, където най-често Санчес се храни самичък.

" Алексис има тип на човек, който не желае да бъде тук. Нещата не наподобяват добре, той наподобява на момче, което се е изгубило. С Ди Мария бе същото ", споделя източник от клуба.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обаче е убеден, че играчът с най-високата заплата в Премиър лийг ще покаже същинските си качества през идващия сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР