Трансфер в чужбина е голямата цел пред Валери Божинов. Нападателят,

...
Трансфер в чужбина е голямата цел пред Валери Божинов. Нападателят,
Коментари Харесай

Трансфер в чужбина е голямата цел пред Божинов

Трансфер в чужбина е огромната цел пред Валери Божинов. Нападателят, който към момента не е разтрогнал контракта си с Левски, стартира тренировки с Ботев Враца.

Божинов се надява да има изясненост за бъдещето си, до момента в който разтрогне с Левски. Не изключен разновидността той да остане във Враца, където вкара 7 гола в 11 мача през есенния дял на сезон 2018/19 в Първа лога. Приоритет за Божинов обаче остава трансфер отвън рамките на страната.

„ Желанието е такова. Има го в проектите ми. Хората тук ме обичат, почитат. Аз съм признателен за поддръжката, за обичта, за отношението най-много. Сърцето ми на половина – и зелено, и синьо. Сега е значимо да направя подготовка, да съм подготвен за новия сезон. И без значение къде ще продължа, да знам, че съм подготвен за себе си “, стартира Божинов.

„ Левски за мен е нещо, което съм приел като огромна идея. Исках да остана и да оказа помощ с опита и с качеството, което имам, да направя по този начин, че този тим да се сплоти и да може да е там, където му е мястото – да се бори за първенец “, добави Божинов.

Макар към момента да има години професионален футбол пред себе си, Божинов заприказва за треньорски тандем с втория си татко Сашо Ангелов.

„ Уча се от него, гледайки по какъв начин тренира и по какъв начин приказва. Надявам се в бъдеше да бъдем един екип и да жънем триумфи “, разяснява още нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР