Трансфер на елитни състезатели и треньора Петър Касабов от Левски

...
Трансфер на елитни състезатели и треньора Петър Касабов от Левски
Коментари Харесай

Трансфер от Левски в ЦСКА разпалил скандала в борбата |

Трансфер на елитни състезатели и треньора Петър Касабов от Левски в ЦСКА е искрата, която разпали огромния скандал в битката. В особено видео youtube каналът Спортната джунгла описа детайлности към събитията довели до анулацията на преборването сред Биляна Дудова и Тайбе Юсейн.

Основна роля има старши-треньорът на националния тим и на „ Левски “ Петър Касабов. Той опитал да подсигури по-добри условия за своите състезателки в „ синия “ клуб. Сред тях са международната шампионка Тайбе Юсейн, и европейските шампионки Мими Христова и Миглена Селишка.

„ Петър Касабов се обади – описа олимпийският първенец и президент на „ Левски “ Георги Мърков. – Казва: Имам предложение от Гриша Ганчев да отида в ЦСКА. Да си взема и девойките и да отида с тях. Искам да ме пуснете, само че да не ми търсите отговорност. “

Какъв е бил отговорът на Мърков. Какво разяснява Гриша Ганчев по случая? Има ли роля Младен Михалев – Маджо в абсурда около преборването сред Биляна Дудова и Тайбе Юсейн.

Kакво ще се случи с двете международни шампионки и кой позволи серия от неточности, с цел да се развихри сагата, вижте в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР