Трън. В международния ден на възрастните хора кандидатът на ГЕРБ

...
Трън. В международния ден на възрастните хора кандидатът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Перник: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Трън Цветислава Цветкова посети центровете за настаняване от семеен тип в общината

Трън. В интернационалния ден на възрастните хора претендентът на ГЕРБ за кмет на Трън Цветислава Цветкова посети живущите в центровете за настаняване от фамилен вид в общината, с цел да отпразнуват дружно за поредна година хубавия празник. Тя поздрави хората от третата възраст, като им пожела здраве и спокоен живот, да имат доста мотиви да се радват на деца и внуци. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Цветислава Цветкова беше посрещната с доста топлина и искреност от домуващите, които показаха признателност за помощта и съдействието, което тя и община Трън оказват на хората в потребност през последните 10 години.
" Днес съм тук измежду вас не като претендент за кмет, а като ваш другар, с който към този момент толкоз години споделяте насладите и проблемите си и дружно работим за едно по-добро бъдеще за нашите деца и внуци ", съобщи с неспокойствие Цветкова, която има дълготраен опит в областта на обществените действия и e създател обществените институции в Трън. Тя изрази своята признателност и самопризнание към хората, от които по-младите черпят житейски опит и мъдрост и ги увери, че обществената политика, както на национално равнище, по този начин и на общината, ориентирана към хората от третата възраст, ще продължи и отсега нататък.
" В предизборната си стратегия заложихме нарастване на минималната пенсия до 200 лв. до края на 2017 година и ето, че това е реалност. От през днешния ден минималната пенсия за застрахователен стаж и възраст става 200 лв.. Увеличението е второ за годината. Това е първата стъпка за минималните пенсии, идната е разглеждане на подправените пенсии от ТЕЛК ", съобщи Цветкова и изясни, че нарастването ще увеличи приходите на към 820 000 пенсионери или към 40 % от хората в третата възраст ще получават по-високи пенсии.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР