Tрамвайното трасе на Граф Игнатиев със сигурност ще бъде готово

...
Tрамвайното трасе на Граф Игнатиев със сигурност ще бъде готово
Коментари Харесай

Tрамвайното трасе на "Граф Игнатиев" ще бъде готово до Коледа

Tрамвайното трасе на " Граф Игнатиев " сигурно ще бъде готово до Коледа. То е на процедура градивно построено, релсите са положени, настилките - също, както и контактно кабелната мрежа за трамвайното придвижване. Предстои през идната седмица да стартират първи проби и проби на новото трамвайно трасе. Това сподели зам.-кметът на София по превоз Евгени Крусев.

Ремонтът на ул. и " Граф Игнатиев " стартира при започване на май, като съгласно компанията реализатор ремонтът е подготвен на 86%.

Евгени Крусев, зам.-кмет на София по превоза: Правим всичко допустимо дружно с компанията реализатор да приключим ремонта в най-кратки периоди, като се съблюдава качеството на дейностите. Направени са редица огледи на място, като е имало и дребни проблеми в някои сектори, свързани с обновяването. Тези сектори са преправени. Във всички останали зони работата продължава, с цел да можем да отворим главните зони на " Граф Игнатиев " допустимо най-скоро.
Той означи, че има довършителни работи, свързани с настилките в площадните пространства, с озеленяването.

Бяха засадени нови дървета на площад " Славейков " и тази процедура продължава в градинката на " Свети Седмочисленици ". Строителите са на финалната права, съобщи Крусев.

Евгени Крусев, зам.-кмет на София по превоза: " Строителен контрол " следи ремонта и подмяната на част от плочките на градинката пред " Свети Седмочисленици " и има задачата да приема или не ремонта и да задължи компанията реализатор да преправи всички забележки. Разглеждат се разновидности за компенсации за търговците на ул. " Граф Игнатиев " поради ремонтите. Столична община ще се включи в популяризирането на търговците по улицата.
Той разяснява и други поправки в столицата. Работи се по тролейбусното трасе по квартал " Манастирски ливади " през квартал " Лозенец " за центъра на града. Продължаваме и с настоящия ремонт, където е належащо, на дребни улици, означи зам.-кметът по превоз на София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР