Tрамвайното трасе на Граф Игнатиев със сигурност ще бъде готово

...
Tрамвайното трасе на Граф Игнатиев със сигурност ще бъде готово
Коментари Харесай

Евгени Крусев: ​Tрамвайното трасе на Граф Игнатиев ще бъде готово до Коледа

Tрамвайното трасе на " Граф Игнатиев " сигурно ще бъде готово до Коледа. То е на процедура градивно построено, релсите са положени, настилките - също, както и контактно кабелната мрежа за трамвайното придвижване. Предстои през идната седмица да стартират първи проби и проби на новото трамвайно трасе. Това сподели зам.-кметът на София по превоз Евгени Крусев.

София

Ремонтът на ул. и " Граф Игнатиев " стартира при започване на май, като съгласно компанията реализатор ремонтът е подготвен на 86%.
Евгени Крусев, зам.-кмет на София по превоза: Правим всичко допустимо дружно с компанията реализатор да приключим ремонта в най-кратки периоди, като се съблюдава качеството на дейностите. Направени са редица огледи на място, като е имало и дребни проблеми в някои сектори, свързани с обновяването. Тези сектори са преправени. Във всички останали зони работата продължава, с цел да можем да отворим главните зони на " Граф Игнатиев " допустимо най-скоро.
Той означи, че има довършителни работи, свързани с настилките в площадните пространства, с озеленяването.

Бяха засадени нови дървета на площад " Славейков " и тази процедура продължава в градинката на " Свети Седмочисленици ". Строителите са на финалната права, съобщи Крусев.
Евгени Крусев, зам.-кмет на София по превоза: " Строителен контрол " следи ремонта и подмяната на част от плочките на градинката пред " Свети Седмочисленици " и има задачата да приема или не ремонта и да задължи компанията реализатор да преправи всички забележки. Разглеждат се разновидности за компенсации за търговците на ул. " Граф Игнатиев " поради ремонтите. Столична община ще се включи в популяризирането на търговците по улицата.
Той разяснява и други поправки в столицата. Работи се по тролейбусното трасе по квартал " Манастирски ливади " през квартал " Лозенец " за центъра на града. Продължаваме и с настоящия ремонт, където е належащо, на дребни улици, означи зам.-кметът по превоз на София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР