Трамвайното движение по ул. Граф Игнатиев“ ще бъде пуснато в

...
Трамвайното движение по ул. Граф Игнатиев“ ще бъде пуснато в
Коментари Харесай

Пускат трамваите по „Графа“ от ноември

Трамвайното придвижване по ул. „ Граф Игнатиев “ ще бъде пуснато при започване на ноември. Това заяви зам.-кметът на София Евгени Крусев по време на транспортна комисия към Столичния общински съвет.
Той осведоми общинарите за приключените и настоящите поправки в столицата. Основният ремонт на „ Графа “ стартира при започване на май. Улицата напълно се реновира, подменя се ВиК инсталацията, релсите и се обновяват площадите „ Славейков “ и „ Гарибалди “.

С нов образ ще се снабди и градината пред църквата " Свети Седмочисленици ", както и част от улиците " Солунска ", " Шишман " и Шести септември ". Ежедневният хартиен пазар на „ Славейков “ ще бъде с нови павилиони. Пазарът за зеленчуци пред църквата " Свети Седмочисленици " пък ще бъде закрит. Крусев заяви, че от летните поправки към този момент са завършили реконструкциите на „ България “ и „ Христофор Колумб “.

До неделя ще бъде отпушено придвижването и по булевардите „ Васил Левски “, „ Арсеналски “ и Източната дъга. След първия образователен ден в ремонт ще останат реконструциите на бул. „ Пенчо Славейков “ и ул. „ Графа “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР