Тръмп прие Орбан и го нарече фантастичен лидер“Говорител на Белия

...
Тръмп прие Орбан и го нарече фантастичен лидер“Говорител на Белия
Коментари Харесай

US психиатър: Дрогират Байдън с амфетамини

Тръмп одобри Орбан и го назова „ приказен водач “
Говорител на Белия дом отхвърли обвиняванията

Ръкомахал и крещял пред Конгреса

В обръщението си към Конгреса на 7 март Джо Байдън е посочил признаци на приложимост на стимуланти, предопределени да маскират снижаването на конгнитивните му качества. Това съобщи пред „ Вашингтон Таймс “ калифорнийската правосъдна психиатърка Карол Либерман.

Според специалистката, която работи със страдащи от деменция възрастни пациенти, силата и скоростта на речта евентуално  са симптом за използването на амфетамин. Либерман  отбелязва, че Байдън нормално „ приказва постепенно и се запъва “, само че в речта си пред Конгреса той е бързал и е звучал „ избухливо и ядосано “, което е характерен симптом за банкет на амфетамини.

„ Никой няма да помни казаното от Байдън довечера. Но всички ще си спомнят какъв брой е под напрежение и какъв брой бързо приказва “, написа някогашният представител на Белия дом Ари Флайшър в обществената мрежа Х. Франк Лунц. Белият дом отхвърли рецензиите, както и въпроса за допустима приложимост на опиати. „ Байдън ги удари (републиканците) по болното място и ги заболя “, уточни пред „ Вашингтон Таймс “ актуалният представител на Белия дом Андрю Бейтс.

Байдън и предшественикът му Доналд Тръмп приказваха този уикенд на предизборни манифестации в американския щат Джорджия, който се обрисува като стратегическа територия на тяхната конкуренция за най-високия пост в страната на изборите на 5 ноември, съобщи „ Ройтерс “.

Агенцията означи, че и двамата кандидати от Демократическата и Републиканската партия взаимно са се нарекли „ опасност за демокрацията “. Това беше първият път тази година, в който съперниците водиха предизборна акция в един и същи щат едновременно.

Тръмп съобщи, че демократите са трансформирали „ държавното управление на Байдън в свое оръжие “, визирайки серията от каузи, заведени против него. На собствен ред Байдън нападна съперника си във връзка срещата му с унгарския министър председател Виктор Орбан, който се „ стремял към тирания “.

Във Флорида Орбан се срещна с Тръмп в имението му в Мар а Лаго. Унгарският министър председател показа фрагменти от посрещането, като още при започване на срещата сервира букет на някогашната първа дама Мелания. Тръмп от своя страна дефинира Орбан като „ приказен водач “.

След срещата Орбан сподели че единствено завръщането на Тръмп в Белия дом може да донесе мир в Украйна. „ Имаме потребност от водачи, които са уважавани и могат да донесат мир. Той е един от тях!, написа унгарският министър председател в обява в обществената мрежа Х.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР