Тръмп получава подкрепа за 2024 г. и дарения от много

...
Тръмп получава подкрепа за 2024 г. и дарения от много
Коментари Харесай

Тръмп помилва смесица от противоречиви фигури, от Джо Арпайо до Роджър Стоун. Сега десетки от тях допринасят за кандидатурата му за 2024 г. или са разпространили фалшивите му твърдения за изборите.

Тръмп получава поддръжка за 2024 година и дарения от доста хора, на които е дал опрощение.

Вашингтон Рецензиите на обявата разказват в детайли по какъв начин редица фигури ускоряват кандидатурата на Тръмп за Белия дом.

Тръмп получи проливен дъжд от рецензии, до момента в който беше на поста, за помилванията си на високопоставени сътрудници.

Бившият президент Доналд По време на четиригодишния си мандат в Белия дом Тръмп издаде 238 заповеди за опрощение, като помилва редица лица, в това число фигури като някогашния шериф на окръг Марикопа Джо Арпайо, юриста И. Луис „ Скутър “ Либи и някогашния комисар на полицията в Ню Йорк Бърнард Керик.

Много от помилванията и смененията на Тръмп бяха мощно спорни, защото някои наблюдаващи подлагаха на критика тогавашния президент за това, което смятаха, че се концентрира върху тези, които са били наказани за закононарушения на бели якички, и лица, които са имали връзки с авторитетни донори.

В разбор на заповедите за опрощение на Тръмп The Washington Post откри, че де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР