Тръмп направи този коментар в Туитър броени дни след като

...
Тръмп направи този коментар в Туитър броени дни след като
Коментари Харесай

Тръмп определи Фейсбук като ”антиТръмп” мрежа

Тръмп направи този коментар в Туитър броени дни откакто Facebook разгласи, че е предоставила материали на комисия в Конгреса, проверяваща възможната съветска интервенция в президентските избори предходната година.

"Фейсбук постоянно е бил антиТръмп ", написа Тръмп и добави, че обществените мрежи постоянно са били против него. Засега от Facebook не е коментирал това изявление на президента.

Преди няколко дни обществената мрежа сподели, че ще даде на проверяващата комисия в Конгреса наличието на 3000 политически реклами, закупени от съветски юридически лица по време на акцията за президентските избори предходната година.

В предишното Тръмп персонално е хвалил Facebook, като сподели, че мрежата му е помогнала да завоюва изборите през ноември 2016 година

Неговият избирателен щаб разгласи, че е похарчил към 70 милиона $ за реклами във Facebook. Той имаше и стратегия онлайн в обществената мрежа.

Сегашният коментар на Тръмп за Facebook както наподобява не повлия на акциите на компанията, отбелязали повишаване с 1,4 % на борсата до 166,50 $ за численост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР