Тръмп-младши е бил известен в имейл, че Кремъл опитва да

...
Тръмп-младши е бил известен в имейл, че Кремъл опитва да
Коментари Харесай

Синът на Доналд Тръмп знаел за руска намеса в изборите?

Тръмп-младши е бил прочут в имейл, че Кремъл пробва да помогне на татко му с компрометираща информация за Клинтън.
 
Мъжът, който е уредил предходната година срещата на Доналд Тръмп-младши с съветска адвокатка, разполагаща с хипотетични компрометиращи материали за Хилари Клинтън, е уведомил най-големия наследник на настоящия президент Доналд Тръмп, че източник на информацията е съветското държавно управление.

Тръмп дефинира срещата си с Путин като страхотна
 
Това заяви в. " Ню Йорк таймс ", като се базира на трима неназовани източници, осведомени с имейла, изпратен от Роб Голдстоун, съобщи Асошиейтед прес.
 
Според изданието в имейла е било казано, че с тази информация съветското държавно управление пробва да помогне на кандидатурата на татко му за Белия дом, съобщи Ройтерс.

Тръмп: Разследващите нямат никакви записи на мои хора да заговорничат с Русия за изборите
 
Голдстоун удостовери по-рано пред АП, че е уредил срещата от името на собствен клиент, съветски артист. Адвокатка Наталия Веселницкая твърдяла, че разполага с информация за противозаконни дарения за акцията на Националния комитет на Демократическата партия.
 
Тръмп-младши призна, че е имал интерес да получи компрометираща информация за съперничката на татко си на президентските избори, само че не даде признаци да е знаел, че Веселницкая е подставено лице на Кремъл.

Хакери от съветското военно разузнаване пробвали да обхванат в компютърни системи за изборите в Съединени американски щати?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР