Тръмп избра да си почине от напрегнатата среща на върха

...
Тръмп избра да си почине от напрегнатата среща на върха
Коментари Харесай

Доналд Тръмп беше посрещнат с бурни протести в Шотландия

Тръмп избра да си почине от напрегнатата среща на върха на НАТО и визитата си във Англия, като се посвети на обичания си спорт - голфа, на игрище, на 100 километра от Единбург, което е негова благосъстоятелност.


Няколко десетки души стачкуваха срeщу Тръмп в региона на голф-курорта Търнбери.
Жена: Той е толкоз спорен и разделя освен Съединени американски щати, само че и целият свят. Аз не съм последовател на НАТО, само че той и това се пробва да опорочи.
В Туитър Тръмп написа, че не е пристигнал единствено за забавление, макар че в програмата му няма служебни задължения.
" През идващите два дни ще бъда в Тръмп Търнбери за срещи, телефонни диалози и, уповавам се, за малко голф - главният ми метод за поддържане на форма.... "
Премиерът на Шотландия Никола Стърджън, която е неприкрит критик на Тръмп, отхвърли да се срещне с него. Тръмп има дългогодишни, само че не изключително топли връзки с Шотландия, където има няколко голф стадиони. Милиардерът с майка шотландка, е имал упоритост да трансформира едно от тях в " най-хубавото на света ".

В сметките му обаче не са влизали съпротивата на природозащитници, депутати и локални поданици. Тръмп не пропусна да нападна предходната администрация, като мотив бяха обвиняванията против 12 съветски военни, за офанзива против мрежи на Демократическата партия. " Историите за 12-е руснаци, за които чухте през вчерашния ден, са се случили по време на администрацията на Обама, а не на Тръмп.

Защо те не са създали нещо, изключително когато беше докладвано, че президентът Обама е бил осведомен от ФБР през септември, преди изборите? ", написа още Тръмп в Туитър. И до момента в който президентът показваше умения със стика, в Единбург хиляди се включиха " карнавал на съпротиавата " против Тръмп, воден от Никола Стърджън.

Междувременно в Лондон се организира проява в отбрана на Доналд Тръмп.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР