Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на Републиканската партия,

...
Тръмп има подкрепата на 59% от избирателите на Републиканската партия,
Коментари Харесай

Проучване: Рейтингът на Байдън падна до 41 %, на Тръмп е 59 %

Тръмп има поддръжката на 59% от гласоподавателите на Републиканската партия, до момента в който губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава единствено 16 %

Според изследване на Ен Би Си нюз рейтингът на отрицание на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е достигнал най-високото равнище досега, съобщи БНР.

Подкрепата за президента Джо Байдън е спаднала до 41 на 100, а неодобрението за актуалният американски президент е към този момент 56%, демонстрира последно изследване.

Много от гласоподавателите считат, че възрастта на 80-годишния Байдън е проблем. 74 % от интервюираните имат опасения, че той няма умствения и физически потенциал да бъде президент, а съгласно 44 на 100 същото се отнася и за 77-годишния Тръмп.
Въпреки това гласоподавателите резервират желанията си към Доналд Тръмп  и той води  доста пред съперниците си независимо  от четирите щатски и федерални обвинявания.
Според изследването Тръмп има поддръжката на 59% от гласоподавателите на Републиканската партия, до момента в който губернаторът на Флорида Рон ДеСантис получава единствено 16 %.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР