Тръмп има план за прекратяване на конфликта в Украйна. Това

...
Тръмп има план

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Орбан: Тръмп има план за прекратяване на конфликта в Украйна

Тръмп има проект за преустановяване на спора в Украйна. Това сподели унгарският министър председател Виктор Орбан в изявление за телевизионния канал M1.

„ Той има много подробни проекти за преустановяване на тази война, само че аз не съм акредитиран да приказвам за същността на тези проекти “, сподели ръководителят на унгарското държавно управление, който се срещна с Тръмп на 8 март в имението му във Флорида.

Без да навлиза в детайлности, Орбан означи, че проектът на Тръмп за преустановяване на украинския спор „ в доста връзки съответствува с проектите на Унгария “.

„ Освен това всички знаят, че когато той беше президент на Съединените щати, в света не е имало въоръжени спорове в Украйна и Близкия изток. Затова знаем тъкмо какво ще се случи, в случай че той се върне на този пост. Това не е прасе в джоба. Знаем от предишните му президентски действия, знаем какъв човек е той “, сподели Орбан.

Той също по този начин означи, че по-специално консервативният проучвателен център Heritage Foundation работи върху предизборната стратегия на евентуалния претендент на Републиканската партия на изборите през ноември. Орбан приказва в него на 7 март, когато беше в американската столица преди да замине за Флорида, с цел да се срещне с Тръмп.

Източник – М1 /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР