Тръмп е победител в дебата с Байдън. Президентът на САЩ

...
Тръмп е победител в дебата с Байдън. Президентът на САЩ
Коментари Харесай

Newsweek: Тръмп е победител в дебата с Байдън

Тръмп е победител в дебата с Байдън. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън загуби от своя предходник Доналд Тръмп в първия ефирен спор, уверени са в редакцията на американското списание Newsweek.

Тръмп е победител в дебата с Байдън.

„ Губещ: Джо Байдън “, гласи присъдата на изданието. Отбелязва се, че последните изследвания на публичното мнение демонстрират, че Байдън е почнал да укрепва позициите си против Тръмп и е трябвало да се показа сполучливо на дебатите.

Според списанието обаче Тръмп се е държал по-добре от съперника си и даже някои демократи са признали, че представянето му е било по-силно. „ Победител: Тръмп “, заключава Newsweek.

МО на Русия: Полетите на дронове на Съединени американски щати над Черно море усилват риска от директна борба сред НАТО и Русия 28.06.24 09:12 Лена Бориславова: ППДБ ще внесе още веднъж разпоредбите за избор на членове на новото управление на Антикорупционната комисия 28.06.24 09:11 Newsweek: Тръмп е победител в дебата с Байдън 28.06.24 09:08 Лидерите на Европейски Съюз поддържаха Урсула фон дер Лайен за втори мандат 28.06.24 08:45 Интензивен е трафикът на някои от Граничен контролно-пропусквателен пункт с Гърция и Румъния 28.06.24 08:01

Първият ефирен спор сред сегашния и някогашния президент на Съединени американски щати се организира в четвъртък в Атланта, Джорджия. На Байдън и Тръмп бе неразрешено авансово да повдигат тематики за диалог. Микрофоните на политиците бяха заглушени, до момента в който не им бе давана думата.

Телевизионният канал CNN означи, че представянето на Байдън на дебата е основало суматоха в редиците на Демократическата партия, а NBC на собствен ред писа за „ групово самоубийство “ на демократите.

Припомняме, че Американските президентски диспути нормално притеглят милиони фенове и исторически са определяли курса на някои съревнования. Този път анализаторите считат, че има риск и за двамата претенденти, които са в оспорвана конкуренция и имат ниско утвърждение измежду гласоподавателите.

Осемдесет и една годишният Байдън и 78-годишният някогашен президент Тръмп са най-възрастните претенденти в историята на Съединени американски щати, които са се борили за президентския пост и феновете сигурно ще слагат под въпрос когнитивните им качества и прочувствена резистентност.

Привържениците на Тръмп считат, че Байдън е податлив към лапсуси, които биха могли да засилят опасенията на гласоподавателите за възрастта на президента.

Привържениците на Байдън са на мнение, че дебатът може да засегне Тръмп като изложи на показ неговата несдържаност и от време на време изменящите му се позиции по разнообразни въпроси, като този за абортите.

Предизборният щаб на Байдън се надява да се приказва за абортите, а този на Тръмп – за имиграцията, само че въпросите ще бъдат избрани от модераторите от Си Ен Ен.

Темите на дебата могат да включват: по какъв начин претендентите ще се оправят с провокациите на непрекъснато възходящите цени на стоките, мигрантите по американско-мексиканската граница и продължаващите войни Израел – „ Хамас “ и Русия-Украйна.

Източник: Newseek /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР