Трактор се вряза в къща в пловдивското село Чоба. Инцидентът

...
Трактор се вряза в къща в пловдивското село Чоба. Инцидентът
Коментари Харесай

Трактор се заби в къща в пловдивско село, по чудо няма ранени СНИМКИ

Трактор се вряза в къща в пловдивското село Чоба. Инцидентът е станал преди минути, като причина е спукана гума. След произшествието водачът не съумял да овладее машината и се блъснал в махленски дирек, който паднал върху кабината му и нанесъл съществени вреди. Тракторът траял и се блъснал в близката къща, при което бутнал напълно една от стените. Шофьорът съумял да излезе незасегнат.

За благополучие в този миг собственичката на парцела не е била вътре, а на двора. Очевидци описват, че трактористът не е карал бързо.

„ Не знам по какъв начин ще си оправя къщата, до неотдавна ми се постановяваше да работя, с цел да мога да заплащам за поправки по къщата и в този момент всичко още веднъж ”, разяснява пред  собственичката Стоянка Кеврева, която е вдовица и живее в къщата сама.

На място дойде и притежателят на трактора, който съобщи, че ще покрие разноските по възобновяване на къщата, а също ще има и такива за трактора. По негови калкулации ще трябват към 30 000 лв. за ремонт на машината, само че тя е застрахована. " Важното е, че всички са живи и здрави, останалото се оправя ", безапелационен бе той. 

При случая са бутнати и жици на електрозахранването, като се чака екип на EVN на място.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР