Тръгваме за почивка извън града и за нас това е

...
Тръгваме за почивка извън града и за нас това е
Коментари Харесай

Предпазете се от крадците, докато сте на почивка!

Тръгваме за отмора отвън града и за нас това е време, което чакаме с неспокойствие цяла година, само че до момента в който за нас е прелестно, за крадците е същинска коледа.

Адвокат Александа Харина дава съвет на всички ни по какъв начин най-добре да защитим най-ценното си вкъщи от заплахите, които ги грозят, до момента в който ни няма.
 ВНИМАВАЙТЕ! Никога не крийте парите си на това място, до момента в който сте на отмора ВНИМАВАЙТЕ! Никога не крийте парите си на това място, до момента в който сте на отмора
Почти всеки от нас държи част от спестяванията в дома си. Дали обаче мястото, което е избрал да ги скрие, е уместно? Вие може и да година..

Сега обаче юрист Александра Харина даде скъп съвет на всички. Тя показа по какъв начин най-добре да защитим скъпите си движимости, парите и други значими неща, които имаме вкъщи, от крадци.

Нейният съвет е в случай че имаме желание да предпазим нещата си, най-добре да ги скрием отвън дома си, защото крадците доста добре усещат и намират всяко потайно място, за което сме решили, че просто няма по какъв начин да се сетят да ревизират.

По време на летните месеци кражбите скачат с 15-20 % съгласно нея, а крадците много постоянно са с престъпно минало и положително схващане на човешката душeвност. Освен това, знаейки, че притежателя няма по какъв начин да се появи изненадващо, защото е надалеч, им разрешава да тършуват на воля.
 Не е за поверие, че две стъклени чаши могат да ни предпазят от КРАЖБА Не е за поверие, че две стъклени чаши могат да ни предпазят от КРАЖБА
Почти сме сигурни, че ви звучи удивително по какъв начин две стъклени чаши са в положение да предотвратят грабеж. Знаете ли каква в действителност е ролята...

Най-доброто решение е да съхраним всичките си най-ценни неща над които треперим (като спестявания, скъпи бумаги, бижута, тн.) отвън дома си - при прочут, родственик, в сейф.

И е изцяло безапелационна, че да се мислим за по-хитри от крадците сигурно не е мъдра концепция.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР