Тръгваме с амбиции за максимално широко представителство на ПП-ДБ в

...
Тръгваме с амбиции за максимално широко представителство на ПП-ДБ в
Коментари Харесай

Минчев за избора на Желязков: Колегите от ГЕРБ-СДС са търсили тази аналогия


" Тръгваме с упоритости за оптимално необятно посланичество на ПП-ДБ в идващия европарламент. Нашата общественост – проевропейската, демократична общественост на България, сигурно ще разшири доста представителството си в идващия европарламент ".

Това съобщи депутатът от ПП-ДБ, който е лидер на обединението на листата за еврозиборите.

Коалиция " Продължаваме промяната – Демократична България " записва в Централна изборна комисия кандидатската листа за изборите за Европейски парламент.

Той изясни, че задачата на ПП-ДБ е това уголемение да бъде оптимално и ще се опитат да стигнат до доста български жители.

Минчев разяснява и вижда ли символика, че главният му конкурент Росен Желязков, който е лидер на листата на ГЕРБ-СДС за евроизборите, също е някогашен ръководител на Народното събрание.

" Очевидно сътрудниците от ГЕРБ-СДС са търсили тази прилика, защото ние първи обявихме лидера на нашата листа, тъй че тази прилика явно е търсена от тях ", съобщи той.

Минчев, обаче, вижда и разлики. Той уточни, че взе участие само в европейската листа и няма да взе участие в листата за българския парламент.

" Смятам, че по този начин е почтено към българските гласоподаватели ", добави лидерът на листата на ПП-ДБ за евроизборите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР