Тръгваме към тези избори с увереност, но и с чувство

...
Тръгваме към тези избори с увереност, но и с чувство
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Подкрепяме президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова

Тръгваме към тези избори с убеденост, само че и с възприятие за отговорност. Увереност, че смяната ще стане, само че и възприятие за отговорност, че би трябвало да дадем непоклатимост и сигурност на България и народа си в тези тежки времена, които се задават. Това сподели след регистрацията на коалиция " Българска социалистическа партия за България " в ЦИК водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Регистрирахме 9500 подписа. Тръгваме към тези избори с убеденост, само че и с възприятие за отговорност. Увереност, че смяната ще стане, само че и възприятие за отговорност, че би трябвало да дадем непоклатимост и сигурност на България и народа си в тези тежки времена, които се задават. В последния парламент бяхме фактор на диалогичност, непоклатимост, успокоение и сигурност и търсене на решения за националния интерес. Такива ще бъдем и отсега нататък. Готови сме и за смяната, тъй като пет години я изстрадахме. Пет години поредно водихме борби за смяна на остарелия модел. Започнахме даже от себе си, вътре в партията, с цел да покажем, че можем да създадем такава и в страната. Пожелавам на всички участници в тези избори един логичен спор за ползите на България ", добави още Корнелия Нинова.

„ Подкрепяме президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова. Включихме се и в Инициативния комитет. Регистрирахме се с присъединяване, защото участваме с поддръжка на двойка, желаеме да имаме и регистрация. Имаме номинации и за Радев, и Йотова, и за други имена – и партийни и отвън партийни, само че изричаме поддръжката си към тази двойка ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

„ Нека да забележим какво ще вършат „ Продължаваме промяната”. Искаме да забележим политики и в случай че те съответстват с нашите, сме отворени да беседваме ", разяснява Корнелия Нинова във връзка партията на Кирил Петков и Асен Василев.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=224485909708888
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР